Немечек България

Немечек България е една от първите самостоятелни софтуерни компании в България, с повече от 18 години опит в разработката на специализирани бизнес решения за компании от цял свят.  Екипът ни се състои от близо 250 професионалисти, чиято мисия е да създават високотехнологични продукти, които улесняват работата и развиват бизнеса на различни организации.

DocuWare Group е наш партньор от повече от 15 години. По-голямата част от продуктите им се разработват при нас, като същевременно спомагаме за разпространението им като техен оторизиран дистрибутор.

https://www.nemetschek.bg/

DocuWare Group

DocuWare е една от водещите компании в световен мащаб, които предлагат софтуер за електронно управление на информация и процеси. Компанията е създадена през 1988 г., а решенията и се предлагат в 70 държави, локализирани са на 16 езика и имат на 125 000 потребители в приблизително 14 000 организации.

В България DocuWare се разработва от 1998 г. от професионалистите на Немечек България и се предлага на пазара от 2000 г.

От DocuWare Group вярват, че документите са много повече от хартия и че съдържат огромен потенциал, който може да бъде отключен чрез интелигентното им управление.

https://www.docuware.com/

Свържете се с нас

captcha