DocuWare е за всички вас над 125,000 клиенти по цял свят

Системата е подходяща за всички компании, които се стремят към оптимизация на времето и ресурсите си. Едно от основните предимства на DocuWare е приспособимостта му към нуждите на различни по вид и размер организации. При необходимост, нашите специалисти ще ви помогнат да намерите най-точното решение за вашата компания, като направят aнализ на работните процеси и идентифицират основните фактори, които пречат на ефективната ви работа.

Кой ползва DocuWare?

Какво казват клиентите за нас?

Въпреки че административният персонал на нашата фирма е под 10 човека, хартиените документи, които генерираме, не са за пренебрегване.С внедряването на DocuWare останахме изненадани колко се улесни работата с фирмената документация.Системата се оказа достатъчно гъвкава, за да се съобрази с нуждите на специфична организация като нашата.
Илиана Игнатова – гл.счетоводител, авиационна компания Хели Еър
Специфичните отдели в нашата организация вече имат мигновен достъп до нужната им информация. Най-голямата полза от внедряването на DocuWare e фактът, че документите от отдалечените ни архиви са достъпни за секунди – вече няма нужда да бъдат търсени и транспортирани. Голяма част от архивите се намират в централен документен масив и това ни спестява огромно […]
Димитър Димитров – Ръководител отдел ИТ, Обединена Българска Банка
С DocuWare можем да проследим всяка една фактура през целия процес на нейното одобрение и заплащане. За секунди разбираме при кого се намира и какъв е нейният статус. Благодарение на допълнителните известявания на системата нямаме забравени и просрочени документи.
Добромир Стойчев – финансов специалист, Теси ООД

приложение

Как DocuWare улеснява ежедневната ви работа?

DocuWare предлага много повече от начин да се замени хартията с цифрови файлове.
приложение