Цялостно корпоративно решение само срещу месечна такса за ползване

С DocuWare Cloud получавате целия набор от функционалности на системата като единствено изискване е налична интернет връзка.

Искате да тествате DocuWare Cloud?

Свържете се с нас

Предимствата на DocuWare Cloud

Навсякъде и по всяко време

Имате достъп до информацията си по всяко време, независимо къде се намирате – вкъщи, в офиса или на път. Не се изисква техническа подготовка, а само връзка с интернет.

Сигурност

Сигурността на вашата информация е наш основен приоритет. Данните ви са криптирани и достъпни единствено от оторизирани потребители.

Възможност за разрастване

Можете да добавите допълнителни потребители или още архивно място по всяко време, без да променяте вече създадената работна среда.

Без инсталация

DocuWare Cloud няма нужда от инсталация, а работи през вашия браузър. По този начин спестявате време за внедряване, можете бързо да започнете да работите със системата и спестявате разходи.

Цена на инвестицията

Различните лицензионни пакети ви предоставят достъп до всички функционалности на системата, като са съобразени с броя потребители, документи и нужди на вашата компания.

Без необходимост от ваша поддръжка

DocuWare Cloud работи постоянно, без нужда да се грижите за стабилността на системата, време за реакция или обновяване на сървърната операционна система. Поддръжката на цялата система се поема от специалистите от DocuWare Group.

Сигурност и защита на информацията

Достъпът до и защитата на информацията ви са гарантирани. Хостингът е обект на стриктни регулации за защита на данните.
Вашите данни се съхраняват в различни географски региони, което спомага за високото ниво на сигурност.
Комуникацията през браузъра ви винаги се криптира, така че само вие виждате реалните си данни и действия.
Всички данни се съхраняват криптирани в няколко стъпки. Те могат да бъдат визуализирани само в DocuWare Cloud. Отварянето на вече криптиран документ не е възможно чрез файловата система.
Както системата, така и специалистите на DocuWare Group са на разположение денонощно. Всяка техническа неизправност бива отстранявана на момента.
DocuWare Cloud ежегодно се сертифицира спрямо стандарта ISO27001. Всички процеси и технически инсталации отговарят на изискванията за модерна система за защита на данни.
Заявете DEMO

Заявете демонстрация и научете повече

Свържете се с нас и заявете желанието си да тествате DocuWare Cloud.
Заявете DEMO