Изберете само необходимите ви функционалности

С DocuWare On-Premise вие получавате лицензи за сървъри, продукти и допълнителни модули, което ви позволява да настроите системата така, че да отговаря възможно най-точно на нуждите ви. Свържете се с нашите специалисти, които ще намерят най-точното решение за вашата компания.

  • Удобен интерфейс
  • Лесен за администриране
  • Бърза интеграция
  • 100% защита на данните
  • Гъвкав и адаптивен

Лицензионният модел On-Premise – ясен и гъвкав

Сървърни лицензи

Основата за всяка инсталация на DocuWare е сървърният лиценз, който се предлага в различни комплекти вградени функционалности.
Основата за всяка инсталация на DocuWare е сървърният лиценз, който се предлага в различни комплекти вградени функционалности. Изборът зависи изцяло от нуждите на вашата компания като стандартното решение често е достатъчно за малките фирми. За големи компании подходящо предложение би било по-комплексна инфраструктура с гъвкав набор от функции, неограничен размер на архива, максимална приспособимост и специални опции за сигурност и криптиране.

Потребителски лицензи

Всеки потребител трябва да има лиценз, за да има достъп до системата. Лицензите биват персонални и споделени.
Всеки потребител трябва да има лиценз, за да има достъп до системата. Служителите, които ще работят най-често с DocuWare и без ограничения, получават персонални (“named”) лицензи. При необходимост да се работи със системата само спорадично, предоставяме възможността няколко колеги да разполагат с един споделен (“concurrent”) лиценз. Броят на потребителите, които могат да работят едновременно в системата, зависи от броят на споделените (“concurrent”) лицензи.

Лицензи за допълнителни модули

Като допълнение към сървърните лицензи, можете да разширите вашия DocuWare чрез допълнителни модули.
Като допълнение към портфолиото от функции, които предоставят сървърните лицензи, можете да разширите функционалностите на вашия DocuWare чрез допълнителни модули. Например, можете да избирате модули, които да подобрят свързаността с други системи, автоматично индексират архивирани документи, подобрява работата с формуляри и др. Покупката на лицензи за допълнителни модули осигурява достъп до тях за всички потребители на DocuWare в компанията ви. Научете повече на Add-On Modules.
Заявете DEMO

Заявете демонстрация и научете повече за DocuWare On-Premise

Нашите специалисти ще ви покажат как можете да настроите системата така, че да отговаря възможно най-точно на нуждите ви.
Заявете DEMO