Дигитализацията и автоматизацията на работните процеси крият огромен потенциал за развитие на бизнеса. Проучване на водещата консултантска фирма McKinsey & Company показва, че близо 45% от работата ни подлежи на оптимизация. От McKinsey изчисляват, че ръчното изпълнение на рутинни задачи коства на бизнеса в САЩ около 2 трилиона долара в заплати. Това проучване ясно показва нуждата на всяка съвременна компания от бързо, сигурно и проследимо управление на работни процеси. Новите функционалности и подобренията във версия 7.1 на специализираната система DocuWare са именно в тази посока.

Ефективно управление на информация и процеси

Бързото и надеждно управление на бизнес процесите е ключово за успеха на всяка компания. Дигитализацията предоставя възможности за ясно разпределение на задачите и бърза обработка на информация и документи в един структуриран поток. DocuWare 7.1 позволява на организациите да изберат сами стъпките, които най-добре ще паснат на процеса. С новата версия, потребителите вече могат:

  • да обработват няколко задачи едновременно
  • да филтрират задачите за по-лесен преглед
  • да изпращат мейли с известия до няколко души (в Cc).

Нови възможности за лицензиране

Богатите възможности за лицензиране са важен фактор за избора на система, която най-точно да пасва на специфичните бизнес нужди.

  • Новият Workflow User License е насочен към потребителите на DocuWare Cloud и предоставя достъп до работните процеси за повече потребители на по-ниска цена. Служителите, които имат нужда от ограничени функционалности на системата (например, само read-only достъп до архивираните документи), могат да се възползват от тази „олекотена“ версия на пълния лиценз.
  • За On-Premises потребителите се създава така нареченият Forms License. Чрез него служители без стандартен лиценз вече могат да използват формуляри, създадени в DocuWare Forms.

Тези нови лицензионни модели са финансово изгоден начин повече служители да участват в дигиталните работни процеси, които са специфични за тяхната длъжност.
“Новите функционалности помагат на компании от всякакъв размер и индустрия да работят по-ефективно и да спестяват още повече време от монотонни задачи“, казва Dr. Michael Berger, управител на DocuWare Group. „С версия 7.1, нашите клиенти имат още повече възможности за ефективно управление на сложни процеси и обработка на задачи, без необходимостта да инвестират и поддържат сложна IT инфраструктура.“

Научете повече за подобренията и нововъведенията във версия 7.1