DocuWare е за всички вас над 500,000 клиенти по цял свят

Системата е подходяща за всички компании, които се стремят към оптимизация на времето и ресурсите си. Едно от основните предимства на DocuWare е приспособимостта му към нуждите на различни по вид и размер организации. При необходимост, нашите специалисти ще ви помогнат да намерите най-точното решение за вашата компания, като направят aнализ на работните процеси и идентифицират основните фактори, които пречат на ефективната ви работа.

Кой ползва DocuWare?

Какво казват клиентите за нас?

Със системата DocuWare успяхме да подредим цялата информация за дейностите на нашата организация на едно място. Това включва официална кореспонденция, договори, документи за вътрешно съгласуване, документи по ISO сертификация и други. С внедряването на системата DocuWare съкратихме времето за вътрешно съгласуване и взимане на решения и подобрихме контрола върху дейностите. Сега ръководството има цялостен поглед […]
Петър Гевезиев – Ръководител отдел ИТ, Пристанище Варна
Въпреки че административният персонал на нашата фирма е под 10 човека, хартиените документи, които генерираме, не са за пренебрегване.С внедряването на DocuWare останахме изненадани колко се улесни работата с фирмената документация.Системата се оказа достатъчно гъвкава, за да се съобрази с нуждите на специфична организация като нашата.
Илиана Игнатова – гл.счетоводител, авиационна компания Хели Еър
С DocuWare можем да проследим всяка една фактура през целия процес на нейното одобрение и заплащане. За секунди разбираме при кого се намира и какъв е нейният статус. Благодарение на допълнителните известявания на системата нямаме забравени и просрочени документи.
Добромир Стойчев – финансов специалист, Теси ООД

приложение

Как DocuWare улеснява ежедневната ви работа?

DocuWare предлага много повече от начин да се замени хартията с цифрови файлове.
приложение