Колкото и достойна цел да е премахването на употребата на хартия в офиса, все пак от време на време ни се налага да принтираме нещо. Понякога дори се налага да принтираме няколко документа. Но дори и в този случай, DocuWare ни осигурява комфорт и ни позволява да го направим ефективно, принтирайки всичко едновременно.

Да вземем например договор, който включва няколко прикачени документа. Тъй като се изисква мокър подпис, всички елементи на договора трябва да се принтират и разпишат. Процесът в DocuWare е изключително лесен и бърз – намирате проектодоговора в своя електронен файлов кабинет и всички необходими документи излизат в списъка с резултати. Преглеждате ги и правите финална проверка. Когато сте сигурни, че всичко е готово, просто избирате желаните документи от списъка с резултати и ги селектирате с мишката, докато държите бутон Ctrl натиснат. За да започнете да принтирате всички селектирани документи едновременно, трябва само да натиснете десния бутон на мишката, да отворите менюто и да изберете Print. Готово!

Можете, разбира се, да използвате обикновената команда за принтиране, но тя ще се отнася само за документа, който е показан в момента.